NYJÆGER BUE-SEMINAR: Trin 2 - Din første jagtbue...

NYJÆGER BUE-SEMINAR: Trin 2 - Din første jagtbue...

Følg med i vores spændende bue seminar! Vi skal nu have købt den rigtige jagtbue - vores bue ekspert David Hauge giver gode råd omkring valg af bue og udstyr, bl.a. hvad koster det at komme i gang, hvordan finder du en bue som passer til dig (design, pundstyrke, træklængde) og buens tilbehør (pile, sigte, pilehylde, stabilisator, håndledsrem, release, pilekogger).

En ny verden åbner sig med buejagten - træk & slip.....

Brahetrolleborg Game Fair 2019 - Danmarks nye store jagt, fiskeri og outdoor messe...

Brahetrolleborg Game Fair 2019 - Danmarks nye store jagt, fiskeri og outdoor messe...

Ny stor "Jagtmesse" i fantastiske rammer...

For første gang var Brahetrolleborg vært for Danmarks største Game Fair. Det var en fantastisk begivenhed med mange spændende udstillere og besøgende! Se vores reportage og mærk den glade stemning... 

NYE HORISONTER 3 - Årets Bukkejagt 2019 - Polen

NYE HORISONTER 3 -  Årets Bukkejagt 2019 - Polen

Følg årets nyjægere på bukkejagt i det fantastiske polske landskab.....

I foråret 2019 rejste vi for 3. år i træk til Polen med et hold nyjægere i søgen efter eventyr, kammeratskab og den første buk. Mød de 5 nyjægere: Steen, Alexander, Stine, Niels og Jacob på deres første tur til Polen og se hvad de oplevede. Årets Bukkejagt 2019 blev endnu en stor oplevelse for vores Nyjæger hold.

NYJÆGER BUE-SEMINAR: Trin 1 - Hvordan bliver du buejæger...

NYJÆGER BUE-SEMINAR: Trin 1 - Hvordan bliver du buejæger...

Velkommen til vores Nyjæger Bue-seminar med buejæger David Hauge.

Se med når David gennemgår hvad der skal til for at være buejæger. Hør om hvilke forudsætninger du skal have for at tage jagttegn til buejagt. Hvordan du planlægger din uddannelse og hvilke regler der er for udstyr og vildtarter. Find ud af hvordan bueprøven foregår og meget mere......

Fasansuppe

Fasansuppe

Lav den lækreste fasansuppe over bål…!

Emil har fundet en opskrift i sin farmors gamle kogebog og twistet den velkendte gammeldags danske fasansuppe. Emil laver suppen over bål med masse af grøntsager og øl, som giver en saftig og lækker suppe - et godt, solidt og varmt måltid til din næste jagtdag med vennerne, eller til en hyggelig familie komsammen, måske i skoven.....?