Hvad er Nyjæger.dk ?

Sådan får du et stærkt jagtnetværk og bliver den jæger du drømmer om at være.

Nyjæger.dk er for de jægere der gerne vil have succes og nå langt med jagt som livsstil. Nyjæger.dk er en digital platform hvor nyjægere i alle aldre kan finde inspiration, viden og netværk.

Nyjæger.dk er skabt af de to jægere Thomas Flindt og Jean Pierre Ferraro i samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Jagt, Vildt & Våben og Danske Jagtrejse Arrangører.

Historien bag Nyjæger.dk

Vi er to passionerede jægere, som blev bedste venner på skydebanen for 6 år siden.

Sidste år holdt vi 2 nyjægerjagter på vores lille husmandsjagt på Sydsjælland. Det var nogle af de bedste jagtdage i hele sæsonen. At se de nye jægeres begejstring og glæde ved at få lov til at være med er enestående - og det bringer alle minderne frem fra dengang vi selv var helt grønne og lige havde fået jagttegnet.

Vores dage med nyjægerne satte gang i det, som nu er blevet til Nyjæger.dk og dermed også Nyjæger Dagene, som vi arrangerede for første gang i år.

Vi håber at alle jægere, både nye og de erfarne, vil tage godt imod vores initiativ, og bakke op lokalt med at få aktiveret alle nyjægerne i konsortierne, jagtforeningerne, skydeklubberne etc.

Vi har lavet en Nyjægerkalender Nyjæger.dk , hvor alle gratis kan lægge aktiviteter op, rettet mod nyjægere.

Der er mange, som allerede gør et stort stykke arbejde for jagten i Danmark. Vi vil gerne følge trop og bidrage til, at flere kan få del i de fantastiske naturoplevelser og personlige møder og venskaber som jagt indebærer.

Vi er utrolig glade for den store opbakning Nyjæger.dk har fået, bl.a. fra Danmarks Jægerforbund, Danske Jagtrejse Arrangører og magasinet JAGT, Vildt og Våben, og ikke mindst vores sponsorer, som har valgt at yde Nyjæger.dk økonomisk støtte, til gavn for os alle.

Vi håber, at Nyjæger.dk vil give jer lyst og inspiration til at komme i gang med at udleve netop jeres jagtdrømme.

K & B

Thomas Flindt & Jean Pierre Ferraro