Hvad er Nyjæger.dk ?

Kom med på jagt og få et stærkt jagtnetværk - bliv den jæger du drømmer om at være.

Nyjæger.dk er for de jægere der gerne vil have succes og nå langt med jagt som livsstil. Nyjæger.dk er en digital platform hvor nyjægere i alle aldre kan finde inspiration, viden og netværk.

Nyjæger.dk er skabt af de to jægere Thomas Flindt og Jean Pierre Ferraro i samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Danske Jagtrejse Arrangører.

Historien bag Nyjæger.dk

Vi er to passionerede jægere, som blev bedste venner på skydebanen for 6 år siden.

Forrige år holdt vi 2 nyjægerjagter på vores lille husmandsjagt på Sydsjælland. Det var nogle af de bedste jagtdage i hele sæsonen. At se de nye jægeres begejstring og glæde ved at få lov til at være med er enestående - og det bringer alle minderne frem fra dengang vi selv var helt grønne og lige havde fået jagttegnet.

Vores dage med nyjægerne satte gang i det, som nu er blevet til Nyjæger.dk.

Vi håber at alle jægere, både de nye og de erfarne, vil tage godt imod vores initiativ, og bakke op lokalt med at få aktiveret alle nyjægerne i konsortierne, jagtforeningerne og skydeklubberne etc.

Vi har lavet en Nyjægerkalender Nyjæger.dk , hvor alle gratis kan lægge aktiviteter op, rettet mod nyjægere.

Der er mange, som allerede gør et stort stykke arbejde for jagten i Danmark. Vi vil gerne følge trop og bidrage til, at flere kan få del i de fantastiske naturoplevelser og personlige møder og venskaber som jagt indebærer.

Vi er utrolig glade for den store opbakning Nyjæger.dk har fået, bl.a. fra Danmarks Jægerforbund og Danske Jagtrejse Arrangører. Vi vil gerne takke vores sponsorer Subaru, Browning og Leupold som har valgt at yde Nyjæger.dk økonomisk støtte, til gavn for os alle.

Vi håber, at Nyjæger.dk vil give jer lyst og inspiration til at komme i gang med at udleve netop jeres jagtdrømme.

K & B

Thomas Flindt & Jean Pierre Ferraro