Duen er skudt "Og hvad så?"

Duen er skudt "Og hvad så?"

Gør duen klar til madlavning - nemt og enkelt

Har du nogensinde prøvet at plukke en hønsefugl? Så ved du, at det ikke er særligt spændende at gøre et fjerkræ klar til madlavningen. Du kan selvfølgelig altid købe plukkede fjerkræ, og duer er ingen undtagelse, men når du har været heldig at skyde dit eget vildt. Hvad gør du så? Den letteste måde er at droppe fjerplukningen. Flå i stedet duen. Det er hurtigt, let og kræver kun få remedier.

Det Grundlæggende Jagtkøkken - 3. Smagsnuancer

Det Grundlæggende Jagtkøkken - 3. Smagsnuancer

Hvad er den perfekte smag? Med dette spørgsmål vil der nok komme lige så mange svar som mennesker. For kan man overhovedet lave en definition over hvad der er den perfekte smag? Vi er så heldige at vi har så mange variationsmuligheder indenfor madens verden, men vores alsidighed kan også være vores fjende for at finde vores egen perfekte smag. Læs mere om smag og smagsnuancer i Emils indlæg og få opskriften på den lækreste salat med and.

DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN - 2. Grund metoderne

DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN - 2. Grund metoderne

I dag er Emil trukket udenfor for at vise hvor enkelt mad kan laves, det eneste du behøver er god brande samt en tændstik. Mad behøves ikke at gøres kompliceret, mad skal være sjovt og hyggeligt at lave. Og derfor har han valgt at det skal foregå uden nogle moderne elektroniske hjælpemidler.

DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN - 1. Vigtigste udstyr...

DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN - 1. Vigtigste udstyr...

Vi er gået i samarbejde med Emil Nielsen om "Det Grundlæggende Jagtkøkken". Det vil blive lavet som en serie, og vi vil tage dig med skridt for skridt. Sammen vil vi finde ind til den rene smag, fra de sunde råvarer. Målet med disse blog opslag er, ønsket om at øge interessen og glæden hos den enkelte jæger ved at tilberede sit eget nedlagte vildt.

I dette første trin vil Emil fortælle om det grundlæggende køkken udstyr, du behøver for at komme godt i gang.