Duen er skudt "Og hvad så?"

Duen er skudt "Og hvad så?"

Gør duen klar til madlavning - nemt og enkelt

Har du nogensinde prøvet at plukke en hønsefugl? Så ved du, at det ikke er særligt spændende at gøre et fjerkræ klar til madlavningen. Du kan selvfølgelig altid købe plukkede fjerkræ, og duer er ingen undtagelse, men når du har været heldig at skyde dit eget vildt. Hvad gør du så? Den letteste måde er at droppe fjerplukningen. Flå i stedet duen. Det er hurtigt, let og kræver kun få remedier.

Nyjægerens største problem

Nyjægerens største problem

Hvordan kommer jeg egentlig på jagt?

Det er bare ikke så nemt, når nu man ikke har sin egen jagt, en far eller bedstefar til at tage én med, så gælder det virkelig om at være opfindsom for at komme af sted på jagt. I denne artikel, vil nyjægermentor Morten Knudsen, fortælle om jagtmulighederne der ligger lige foran af dig.

Er du nyjæger? Læs disse tips!

Er du nyjæger? Læs disse tips!

Du har for nyligt bestået dit hårdttjente jagttegn og bestået haglskydeprøven! Nu er det op til dig at føre en ældgammel tradition videre. Når du starter ud som jæger, er der altså masser af hjælp at hente, da mange har taget jagttegn før dig. Denne artikel vil give nogle tips til dig, som har taget jagttegn, men som mangler at få noget praktisk erfaring.

Det Grundlæggende Jagtkøkken - 3. Smagsnuancer

Det Grundlæggende Jagtkøkken - 3. Smagsnuancer

Hvad er den perfekte smag? Med dette spørgsmål vil der nok komme lige så mange svar som mennesker. For kan man overhovedet lave en definition over hvad der er den perfekte smag? Vi er så heldige at vi har så mange variationsmuligheder indenfor madens verden, men vores alsidighed kan også være vores fjende for at finde vores egen perfekte smag. Læs mere om smag og smagsnuancer i Emils indlæg og få opskriften på den lækreste salat med and.

DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN - 2. Grund metoderne

DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN - 2. Grund metoderne

I dag er Emil trukket udenfor for at vise hvor enkelt mad kan laves, det eneste du behøver er god brande samt en tændstik. Mad behøves ikke at gøres kompliceret, mad skal være sjovt og hyggeligt at lave. Og derfor har han valgt at det skal foregå uden nogle moderne elektroniske hjælpemidler.