Årets Andejagt 2018
Nov
10
8:00 AM08:00

Årets Andejagt 2018

Vi afholder igen i år, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team.Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige. Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne, hvor vi opgraderer dig med skydeinstruktører, patroner og god mad til en helt specielt pris...

View Event →
Årets Fasanjagt 2018
Oct
28
8:00 AM08:00

Årets Fasanjagt 2018

Vi skal igen i år have en fantastisk jagtdag på Valnæs Gods, med skytte Flemming Jensen og hans stab - Forventet afskydning omkring 120 fasaner. Det bliver en helt speciel jagtoplevelse på drevne fasaner, på det skønne Valnæs Gods på Lolland. Udover selve jagten forkæler vi dig med morgenmad, frokost, skydeinstruktører og patroner på dagen.

View Event →
Årets Bukkejagt 2018
May
18
to May 21

Årets Bukkejagt 2018

Har du lyst til at opleve det fantastiske jagtland Polen og vil du være med til at inspirere andre nyjægere, møde nye jagtkammerater, få viden om hvordan man går på bukkejagt, og prøve bukkejagt i Polen så er det nu du skal gribe chancen. Årets bukkejagt bliver en stor oplevelse for alle 6 deltagere! 

View Event →